Uge 30

Denne uge i Camillos Sommerkøkken byder på masser af skøn aktivitet; langbord, madfoto-kursus, fredagsvinbar & -frokost, lørdagsfrokost og søndagens naturvandring.

Camillos Langbord – fællesspisning på Tversted Skoleonsdag kl. 19:00 er allerede udsolgt – der er stadig pladser til de kommende onsdage.

torsdag har vi madfoto-kursus, for dig der ønsker at tage bedre madbilleder. Fotografen Malthe Ivarsson, der fotograferede samtlige madbilleder til vores kogebog “Mad, der får folk til at tale sammen“, vil sammen med os (Helle Marietta, bogens designer og Jørgen Smidstrup, bogens forfatter) videregive alle de gode tris og tips fra arbejdet med kogebogen. Kurset starter 9:30, slutter cirka 18:30, og koster kun kr. 500. Der er stadig ledige pladser. Mere info og tilmelding tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

fredag har vi vinbar & frokost fra kl. 14 til 19. Kom og nyd et glas vin i skolegården, få lidt snacks eller spis en dejlig frokost. Man kan reservere bord – eller man kan prøve lykken og komme forbi. Tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

lørdag er der frokost i skolegården fra kl. 13 til 16. Kom forbi til smørrebrød, salat, vin, øl, vand og meget mere. Tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

søndag har vi Råvandring kl. 13 – tag på tur i naturen med naturvejleder Villy Hansen og Camillos Køkken – her samler vi hvad skov, krat og strand byder på lige nu, og går i samlet flok tilbage til køkkenet og skaber en hyggelig og velsmagende dinner sammen. Mere info og tilmelding tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Camillo & Mariettas sommerbutik har åbent onsdag, fredag og lørdag – og når vi ellers er i og omkring køkkenet. Kom forbi og hent din yndlings-extra-jomfru-olivenolie, en dåse tun, en flaske vin eller to, en flaske gin, et badehåndkæde, en kogebog – eller en helt frisk notesbog til dine bedste sommer-idéer.

Frokost i Camillos Sommerkøkken


2 responses to “Uge 30”

  1. Christina Terp says:

    Hej Er der fællesspisning el andre aktiviteter i uge 31? Hilsen Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: